Menu
rozšířené vyhledávání
Základní škola Dlouhá Loučka
ZŠ Dlouhá Loučka

Informace k GDPR

Základní škola Dlouhá Loučka, okres Olomouc, p. o., IČ 73184608 bude ke dni 25.května 2018, tedy ke dni nabytí účinnosti nařízení Evropského parlamentu a Rady  (EU) 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a volném pohybu těchto údajů a také o zrušení směrnice 95/46/ES (dále jen „Nařízení“) GDPR, disponovat potřebným zajištěním pro podporu splnění požadavků kladených Nařízením na správce a zpracovatele osobních údajů.

Nařízení představuje nový právní rámec ochrany osobních údajů v evropském prostoru, které bude od 25. května 2018 přímo stanovovat pravidla pro zpracování osobních údajů, včetně práv subjektu údajů (fyzické osoby). V českém právním prostředí tak Obecné nařízení od 25. května 2018 nahradí zákon č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, resp. zákon o ochraně osobních údajů, jednou z povinností školy je "Jmenování pověřence pro ochranu osobních údajů“ a to dle Čl. 37 odst. 1 obecného nařízení o ochraně osobních údajů.

Základní škola Dlouhá Loučka, okres Olomouc, p. o. jmenovala ke dni 25. května 2018 jako pověřence Ing. Michaelu Müllerovou, e-mail: mmullerova@volny.cz.

Podrobnější informace ohledně GDPR ve veřejné správě najdete na   http://www.mvcr.cz/gdpr/clanek/ochrana-osobnich-udaju-rozcestnik-metodicke-podpory.aspx

Příloha č. 6 Systémové analýzy působnosti obcí z hlediska obecného nařízení o ochraně osobních údajů

Priloha_c_6_-_Podrizene_organizace.xlsx
Typ souboru: XLSX dokument, Velikost: 27,49 kB

Směrnice „Výkon práv subjektů údajů“

03_Směrnice Výkon práv subjektu údajů_2018.pdf
Typ souboru: PDF dokument, Velikost: 513,18 kB

Stručný popis obsahu nového Obecného nařízení o ochraně osobních údajů

GDPR sešit.pdf
Typ souboru: PDF dokument, Velikost: 1,78 MB

Dokumenty

Kalendář

Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

Mobilní aplikace

Sledujte informace z našeho webu v mobilní aplikaci – V OBRAZE.

Kontakt

Adresa:
ZŠ Dlouhá Loučka
Šumvaldská 220
783 86 Dlouhá Loučka

Kontakty:
Hlavní budova: 585 000 401
Modrá hvězda: 585 037 076

Školní jídelna: 585 001 429

Školní družina v době provozu:
1. oddělení - M. Polášková - 720 414 906
2. oddělení - P. Trnečková - 737 392 673
3. oddělení - I. Šenková - 722 795 745

E-mail: skola@dlouhaloucka.cz
ID DS: k54mkrh

Více

Mohlo by Vás zajímat